Probiotici s klinički ispitanim sojevima. Mikrobiotičke kulture potiču rast korisnih bakterija u crijevima, a namijenjene su prvenstveno onima koji žele spriječiti ili kurativno njegovati simbiozu u svojim crijevima.
Svaki dobar probiotik trebao bi sadržavati:
informacije o rodu, vrsti i soju bakterija, tj. Lactobacillus acidophilus DDS-1;
broj bakterija u jednoj kapsuli;
upute za uporabu.
pomoći u učinkovitoj razgradnji hrane
veliki skup raznolikih enzima za razgradnju svih hranjivih tvari: ugljikohidrata, bjelančevina i masti
nedostatak enzima može se manifestirati kao probavne smetnje, loša apsorpcija hranjivih tvari, nadutost, grčevi, vjetrovi i zatvor
Kvalitetan “praline” grejp za zdrava crijeva
Za ljude koji imaju problema s crijevimaižele osnažiti svoj probavni trakt korisnim bakterijama i probavnim enzimima.
Postupak 30 mjeseci fermentacije grejpa (pomele) u vlastitom soku, koji se na kraju oblikuje u male kuglice (praline).
Rezultat fermentacije je prava “bomba” probiotika, enzima, eteričnih ulja idrugih važnih tvari: vitamin C, kalcij, kalij, magnezij ifosfat.
Pomelozzini su visokokvalitetni grejpfrut (pomelo) najviše kvalitete, a bogat je eteričnim uljima, enzimima, mikroorganizmima, vitaminima – posebno vitaminom C – i važnim gorčinima. Oni se drobe i fermentiraju 30 mjeseci sa svim vrijednim sastojcima. Na kraju se formiraju kuglice (praline). Ove “praline” (od milja nazvane “pomelozzini”) impresioniraju svojim jedinstvenim okusom, a istovremeno čine nešto dobro za dušu i tijelo.
Sirovi plodovi se oslobađaju vanjske ovojnice i drobe odmah nakon berbe. Fermentacija se zatim provodi u vlastitom soku najmanje 30 mjeseci prije nego što se voće oblikuje u kuglice i pakira u zaštitnoj atmosferi.
Grejpfrut se uglavnom odlikuje visokim sadržajem vitamina C, koji je nadopunjen kalcijem, kalijem, magnezijem i fosfatom. Visoki udio gorkih tvari također je visoko cijenjen u TKM-u. Gorki okus izazivaju naringin i limonin.
Za koga se proizvod preporučuje?
Za osobe koje imaju problema s pražnjenjem crijeva (općenito, na putovanju…).
Za one koji žele očistiti svoj probavni trakt (detoksikacija, post).
Za one koji žele osnažiti svoj probavni trakt zdravim bakterijama i probavnim enzimima.
Preporučena doza:
1-2 pomela dnevno. Kada jedete voće, ne zaboravite piti dovoljno vode.
Uporaba:s obzirom da se radi o fermentiranoj hrani, možete je jesti kad god želite. Ako prvi put jedete voće, počnite s četvrtinom ili polovicom voća i pričekajte odgovor tijela.
Koja je preporučena potrošnja? Način i duljina konzumacije ovisi o potrebama i željama pojedinca.
U slučaju općih problema s pražnjenjem crijeva preporučuje se uzimanje1 ShareOriginal® dnevno, navečer, najmanje 3 mjeseca.
Želite li detoksificirati probavni trakt i tijelo, preporučuje se uzimanje 1 ShareOriginala® dnevno, navečer, najmanje 3 mjeseca.
U slučaju problema s pražnjenjem crijeva zbog stresnih situacija (putovanje i druge stresne situacije) preporuča se uzimati 1 ShareOriginal® dnevno tijekom trajanja problema s pražnjenjem crijeva.
Za one koji žele očistiti svoj probavni trakt prije dijete ili posta, preporučuje se uzimanje 1 ShareOriginal® dnevno, navečer, najmanje 7 dana.
Za one koji žele zaštititi i osnažiti svoj probavni trakt zdravim bakterijama i probavnim enzimima te tako ojačati svoj imunološki sustav, preporučuje se uzimanje 1 ShareOriginala® dnevno, navečer, najmanje 3 mjeseca. li>
FAQ I ODGOVORI
Koja je razlika između Share Original, Share Pomelozzini i Share Aqua D’oro?
ShareOriginal® je japanska šljiva (at. Prunus Mume) fermentirana 30 mjeseci, bogata živim enzimima i mikroorganizmima korisnim za tijelo te mnogim drugim važnim tvarima.
Share Pomelozzini® je 30 mjeseci maceriran i fermentiran grejp (pomelo) najviše kvalitete, bogat eteričnim uljima, enzimima, mikroorganizmima, vitaminima – posebno vitaminom C – i važnim pelinkovac.
Ova dva proizvoda razlikuju se po sastavu, kao što se razlikuje i voće kao takvo. Proces proizvodnje Share Pomelozzini® je malo zahtjevniji. Neki ljudi više vole Share Pomelozzini® u smislu okusa i učinka.
Postoji li neka hrana koju ne bih trebao jesti dok koristim Share proizvode?
Budući da su naši fermentirani proizvodi također hrana, ne morate ništa mijenjati u svojoj prehrani. Osim ako ne želiš. Bilo bi sjajno da izbjegavate šećer i pijete puno tople vode.
Koja je uloga ovih tvari u našem tijelu?
Probavni enzimi koji nastaju tijekom fermentacije pomažu u probavi hrane potiču izlučivanje probavnih sokova i smanjuju probleme kao što suzatvor, nadutost i probavne smetnje. strong> Ovi enzimi također mogu podržati apsorpciju hranjivih tvari i smanjiti nelagodu u probavnom traktu.
Prehrambena vlakna važna su za zdravlje probavnog sustava. Vlakna potiču redovitu stolicu, poboljšavaju probavu i podržavaju zdravu ravnotežu crijevne mikrobiote.
Prebiotici su vrsta vlakana koje ljudsko tijelo ne može probaviti, ali su hrana za korisne bakterije u našem probavnom traktu i vitalni su za rast i razmnožavanje tih bakterija .
Probiotici su žive bakterijske kulture koje doprinose uravnoteženju crijevne mikrobiote i poboljšavaju probavu, apsorpciju hranjivih tvari i cjelokupno zdravlje probavnog sustava.
Antioksidansi pomažu u zaštiti tijela od slobodnih radikala, korisni su u sprječavanju oksidativnog stresa i smanjuju rizik od razvoja kroničnih bolesti.
Vitamin C ključan je za funkcioniranje imunološkog sustava, pomaže u stvaranju kolagena, zdravlju desni i zacjeljivanju rana. Vitamin E je< snažan> snažan antioksidans, koji pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa i igra ulogu u održavanju zdrave kože, kose i noktiju. Vitamin Kje ključan za zgrušavanje krvijer sudjeluje u stvaranju protrombina koji je neophodan za normalno zgrušavanje krvi i zacjeljivanje rana.
Natrij i kalij su elektroliti koji su ključni za ravnotežu tekućine i funkcioniranje neuromuskularnog sustava u ljudskom tijelu. Natrij je potreban za održavanje odgovarajuće razine hidratacije, prijenos živčanih impulsa i regulaciju krvnog tlaka, dok kalij igra važnu ulogu u održavanju normalnog srčanog ritma, mišićnih kontrakcija i metaboličkih procesa.
Flavonoidi su važni za ljudsko tijelo jer imaju snažna antioksidativna svojstva koja pomažu u zaštiti stanica od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Osim toga, flavonoidi mogu doprinijeti smanjenju upale, poboljšanju kardiovaskularne funkcije i jačanju imunološkog sustava.
Esencijalne aminokiseline su važne jer ih naše tijelo ne može samo sintetizirati, pa ih moramo unositi hranom. Oni su građevni blokovi proteina i ključni su za sintezu enzima, hormona i tkiva. S druge strane, neesencijalne aminokiseline naše tijelo može proizvesti i neophodne su za normalno funkcioniranje stanica, prijenos signala u živčanom sustavu i održavanje zdravog imunološkog sustava.
Jesu li Share proizvodi lijek ili dodatak prehrani?
Share proizvodi su hrana kao i svako drugo voće, samo što se obrađuje posebnim postupkom. To znači da ovi proizvodi nisu lijek niti dodatak prehrani. Stoga za njih nije moguće generalno odrediti sadržaj pojedinih sastojaka jer se razlikuju od voća do voća. Također im nije dopušteno iznositi nikakve zdravstvene tvrdnje – stoga su sve informacije navedene ovdje i u svim opisima proizvoda drugdje samo osobna preporuka i iskustvo milijuna ljudi diljem svijeta.
Jesu li provedena ikakva istraživanja o fermentiranoj japanskoj šljivi?
Fermentirane japanske šljive (također nazvane “umeboshi”) bile su predmet mnogih studija usredotočenih na njihov sastav, nutritivna svojstva i potencijalne zdravstvene dobrobiti:
2018. – studija “Antioksidativna svojstva umeboshija, japanske fermentirane šljive”, objavljena u časopisu “Journal of Agricultural and Food Chemistry”, istraživala je antioksidativna svojstva umeboshija. Otkrili su da umeboshi ima snažan antioksidativni potencijal zbog prisutnosti fenolnih spojeva.
2017. – u časopisu “Food Chemistry” objavljena je studija koja je analizirala sastav umeboshija. Otkrili su da sadrže brojne bioaktivne tvari uključujući organske kiseline, fenolne spojeve, flavonoide i vitamine.
2016. – studija “Antibakterijska aktivnost umeboshija, tradicionalne japanske fermentirane šljive” u časopisu Ethnopharmacology proučavala je antibakterijsku aktivnost umeboshija. Otkrili su da neke komponente umeboshija imaju značajne antibakterijske učinke protiv nekih patogenih bakterija.
2015. – U studiji objavljenoj u časopisu “Food Science and Technology Research” proučavana je nutritivna vrijednost fermentiranih japanskih šljiva. Otkrili su da je bogata vitaminima (npr. vitamin C), mineralima (npr. kalij, natrij) i dijetalnim vlaknima.
2014. – studija “Antimikrobna aktivnost japanskog umeboshija protiv patogenih mikroorganizama” u časopisu Food Control proučavala je antimikrobno djelovanje umeboshija protiv bakterija, gljivica i virusa. Otkrili su da fermentirana japanska šljiva ima jak antimikrobni učinak protiv nekih patogena.
2013. – Studija objavljena u Journal of Food Composition and Analysis detaljno je analizirala sastav aminokiselina fermentirane japanske šljive. Otkrili su dasadrže različite esencijalne i neesencijalne aminokiseline.
Ovdje su navedeni samo neki. Fermentirane japanske šljive predmet su mnogih dodatnih istraživanja koja su se usredotočila na njihovu antimikrobnu aktivnost, probavne učinke, antioksidativna svojstva i utjecaj na krvni tlak i zdravlje kardiovaskularnog sustava.
Je li moguće predozirati se fermentiranom japanskom šljivom?
Rizik od predoziranja je sličan kao kod svih drugih vrsta voća, odnosno vrlo mali. Ne postoji rizik od predoziranja ako se pridržavate preporučenog unosa.
Mogu li proizvod koristiti i djeca?
Načelno nema naznaka opasnosti ako fermentiranu japansku šljivu konzumiraju djeca, ali do sada o tome nisu provedena istraživanja. Djeca mogu imati drugačije prehrambene potrebe i osjetljivost od odraslih, stoga se preporučuje oprez pri doziranju. Preporuča se savjetovati se s pedijatrom ili liječnikom o primjerenosti konzumacije, osobito u slučaju dojenčadi, male djece ili djece s posebnim prehrambenim potrebama ili zdravstvenim problemima.
Rok valjanosti proizvoda?
Rok valjanosti napisan je na pakiranju svakog proizvoda i obično je najmanje 3 godine. Proces fermentacije Share fermentirane šljive i grejpa nastavlja se i nakon pakiranja, tako da je proizvod svakim danom sve bolji.
Je li potrebno Share proizvode čuvati u hladnjaku?
Nije potrebno. Preporuča se čuvati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.
Ako u kartici nema deklaracije, vrijedi jedna od sljedećih točaka:
Ukoliko se nalazite na paketu koji sadrži više proizvoda, možete pogledati deklaraciju na pojedinom proizvodu.
Deklaracija se nalazi u samom opisu proizvoda.
Kada mogu dobiti proizvod?
Sve narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 13 sati, a koje su odabrale način plaćanja pouzećem ili karticom, bit će otpremljene isti dan, a isporučene sljedeći radni dan. Ako ste odabrali plaćanje putem predračuna, čekamo prijenos, a zatim šaljemo paket. Ukoliko uplata stigne do 13 sati, paket će biti otpremljen isti dan. Predviđeno vrijeme dostave paketa u Sloveniji je 1-2 radna dana. U slučaju veće količine narudžbi, vrijeme slanja paketa, a time i dostave može se produljiti za nekoliko dana, stoga prije narudžbe (ukoliko žurite s dostavom) možete provjeriti podatke o predviđeno vrijeme dostave na [email protected] ili pozivom na 069 69 72 36
Kako će proizvod biti isporučen?
Za dostavu paketa surađujemo s dostavnom službom GLS Slovenija i Poštom Slovenije. Ako je narudžba veća od 60 €, dostava je besplatna, u tom slučaju šaljemo GLS Slovenija. U slučaju narudžbe do 60 €, gdje se plaća dostava, možete odabrati dostavu putem GLS-a ili putem Pošte Slovenije. Kada paket bude poslan, dobit ćete SMS poruku s predviđenim vremenom dostave, a kurir će vas nazvati prije dostave. Dostava je obično unutar 1-2 radna dana. U slučaju veće količine narudžbi, ovo vrijeme se može produžiti za nekoliko dana. Ukoliko niste na adresi u trenutku dostave, svoj paket možete preusmjeriti na drugu adresu ili u paketomat, gdje će Vas čekati još 3 dana. U slučaju da izričito želite dostavu Poštom Slovenije, napišite to u komentarima i mi ćemo poslati paket Poštom.
Koliki je trošak dostave?
Trošak dostave kod GLS Slovenije iznosi 3,50 € (a kod Pošte Slovenije 4,50 €) za sve narudžbe u vrijednosti do 60 €. Pri kupnji proizvoda iznad 60€ poštarinu plaćamo mi. U tom slučaju paket će dostaviti GLS Slovenija. U slučaju da izričito želite dostavu Poštom Slovenije, napišite to u komentarima i mi ćemo poslati paket Poštom.
Osobno preuzimanje
Osobno preuzimanje proizvoda kod nas nije moguće. Neki od naših proizvoda (Sunwarrior) dostupni su iu maloprodajnim objektima diljem Slovenije. Možete nas nazvati na +386 40 525 583 i reći ćemo vam gdje ga možete kupiti. Ako ste u žurbi s dostavom, GLS nudi i dostavu isti dan za samo nekoliko sati uz dodatnu naknadu za dostavu, ali to je potrebno posebno naručiti.
Kako mogu platiti?
Prilikom preuzimanja prilikom dostave paketa (kuriru predajete gotovinu ili plaćate karticom, kod sebe ima prijenosni POS terminal)
Po predračunu (prilikom narudžbe dobivate UPN nalog koji plaćate na naš TRR)
Putem bankovne kartice (Visa, BA Maestro, MasterCard, Visa Electron) izravno u online trgovini. Kupnja je 100% sigurna.
Recenzije
Još nema recenzija.
Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.
“Izdelki Sunnwarrior (presni proteini Warrior blend) so obvezen del mojega jedilnika in odličen dodatek k prehrani za vsakega, neprecenljiv pa za vrhunskega športnika, ki po napornem treningu potrebuje kvalitetno regeneracijo!"
Primož Jeralič
Vrhunski ročni kolesar
“Superhrana" je moja najljubša trgovina z zdravo prehrano. S trgovino in lastnico Majo sodelujem že od njihovega odprtja, tam nakupujem Sunwarrior beljakovine in kakšne malenkosti, kot so omega 3 in podobno."
Mojca Cepuš
Certificirana nutricionistka, Befit
“Sunwarrior beljakovine se odlično podajo mojemu načinu življenja. Pomagajo mi pri aktivnem in dinamičnem vsakdanjiku, ker so hitro in dobro prebavljive, ohranjajo energijo ter predvsem sitost. Sunwarrior beljakovine priporočam vsem, ki želijo le najboljše zase in svoje telo.”
Recenzije
Još nema recenzija.